Συμβουλές για διαδικτυακούς κουλοχέρηδες
4, Απρ 2023
Συμβουλές για διαδικτυακούς κουλοχέρηδες που θα μπορούσαν να σας κάνουν νικητή

Αν υπήρχαν διαδικτυακά κόλπα με κουλοχέρη που ήταν αλάνθαστα και πολύ εύκολα, όλοι θα ήταν εκατομμυριούχοι. Και δεν είναι έτσι τα πράγματα. Τώρα, αφού ξεπεράσετε αυτήν την αρχική μικρή πτώση, σας συνιστούμε να μείνετε μαζί μας για να ανακαλύψετε μερικά κόλπα με κουλοχέρηδες που μπορούν να λειτουργήσουν για εσάς στα διαδικτυακά καζίνο.

Όπως σας έχουμε ήδη προειδοποιήσει, δεν υπάρχει σύνθετη και εξαιρετικά σπάνια στρατηγική με την οποία θα γίνετε πλούσιος αυτόματα. Και, πάνω απ’ όλα, δεν υπάρχει σούπερ καλή μαγική μέθοδος με την οποία θα έχετε πρόσβαση σε θεαματικά κέρδη και που μόνο εσείς μπορείτε να την αναπτύξετε. Πολλοί αναζητούν εδώ και πολλά χρόνια τρόπους να «τρολάρουν» κουλοχέρηδες, μέσω διαδικτυακών κουλοχέρηδων, και αν δεν το έχουν βρει, μην περιμένετε να σας το προσφέρουμε εδώ.

Τώρα, με αυτά τα κόλπα για να κερδίσετε χρήματα σε κουλοχέρηδες, θα επιτύχετε δύο αξιοσημείωτα πράγματα: Από τη μία, βελτιώστε τα δικά σας αποτελέσματα που παίρνατε μέχρι τώρα, βελτιστοποιήστε στο μέγιστο τα χρήματα που ξοδεύατε και βελτιώστε τα κέρδη σας. Από την άλλη πλευρά, θα έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από αυτούς που παίζουν κουλοχέρηδες χωρίς να έχουν κάνει μερικές περιστροφές πριν.

1 Καθορίστε έναν προϋπολογισμό, το κύριο κόλπο για να κερδίσετε σε κουλοχέρηδες

Περισσότερο από ένα κόλπο για να πάρεις χρήματα από τους κουλοχέρηδες, είναι μια στρατηγική ώστε να μην είναι αυτοί που σου τα παίρνουν. Πριν ξεκινήσετε, αναλύστε πόσα χρήματα έχετε να παίξετε (θυμηθείτε, πάντα πλεόνασμα του απαραίτητου εισοδήματός σας) και πόσο χρόνο και πόσες μηχανές θέλετε να παίξετε. Παίξτε υπεύθυνα και αποφύγετε πάντα να παίζετε υπό την επήρεια οποιασδήποτε ψυχοτρόπου ουσίας.

Μην υπερβαίνετε ποτέ το ημερήσιο ή εβδομαδιαίο bankroll σας, καθώς και τα χρήματα που σχεδιάζετε για κάθε στοίχημα, είναι πολύ σημαντικό να απολαύσετε το παιχνίδι μακροπρόθεσμα και να είστε ασφαλείς! Επιπλέον, θα πρέπει να έχετε ένα μέγιστο ποντάρισμα εντός αυτού του προϋπολογισμού. Γιατί; Λοιπόν, αν έχετε 10 $ δεν έχει πολύ νόημα να έχετε ένα μέγιστο στοίχημα 8 $, με την πρώτη αποτυχία δεν θα μπορείτε να παίξετε άλλο. Ο προγραμματισμός ενός καλού περιθωρίου είναι ένα από τα καλύτερα κόλπα για τους διαδικτυακούς κουλοχέρηδες!

2 Τα κέρδη σας δεν είναι εντός αυτού του προϋπολογισμού

Τα κέρδη

Αν είχατε προγραμματίσει $10 για να παίξετε και κερδίσατε $5 στην πορεία… δεν έχετε $15 για να παίξετε! Μπορεί να πιστεύετε ότι πρόκειται για κόλπα για διαδικτυακούς κουλοχέρηδες, αλλά είναι σίγουρα ο πιο γρήγορος τρόπος για να καταστρέψετε τον εαυτό σας. Εάν εφαρμόσετε αυτή τη θεωρία, θα είστε στο 0 πριν καν το συνειδητοποιήσετε. Ο τρόπος με τον οποίο είναι σχεδιασμένο το παιχνίδι, αν ακολουθήσετε αυτή τη λογική, θα καταλήγετε πάντα να χάνετε, και δεν είναι αυτό που ψάχνετε.

Θα μιλήσουμε για προοδευτικά τζακ ποτ αργότερα, αλλά αν έχετε τη μεγάλη τύχη ή την ικανότητα να κερδίσετε ένα από αυτά, δεν πρέπει μόνο να κρατήσετε τα χρήματα που κερδίσατε, αλλά να απενεργοποιήσετε αμέσως την οθόνη σας και να γιορτάσετε αυτή τη νίκη! Θα μπορείτε να παίξετε ξανά αργότερα, κρύα, και με πολύ μεγαλύτερο bankroll.

3 Γνωρίστε τα κόλπα και τη λειτουργία για όλους τους κουλοχέρηδες

Υπάρχουν εκατομμύρια θεματικές διαφορές μεταξύ των διαφορετικών κουλοχέρηδων, είτε πρόκειται για Justice League, Vikings, Pirates ή ακόμα και Torrente. Η γκάμα είναι τεράστια και απεριόριστη, κάτι που είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά μην κάνετε το λάθος να νομίζετε ότι η μόνη διαφορά μεταξύ των διαφόρων κουλοχέρηδων είναι στο θέμα τους.

Τι να πούμε εδώ; Πρώτα απ ‘όλα, μάθετε λεπτομερώς πόσους τροχούς έχει το μηχάνημα, τι είδους τζάκποτ έχει, καθώς και όλους τους κανόνες που έχει το παιχνίδι. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά κόλπα κουλοχέρη. Από αυτή την άποψη, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να γνωρίζετε τους πίνακες πληρωμών των διαφορετικών μηχανημάτων.

4 απάτες σε διαδικτυακούς κουλοχέρηδες: Ελέγξτε το ποσοστό πληρωμής

Όταν επιλέγετε τον κουλοχέρη σας στον οποίο θα γίνετε ειδικός και θα παίζετε πιο τακτικά (θυμηθείτε ότι η γνώση είναι το κλειδί!), πρέπει να γνωρίζετε τι ποσοστό πληρωμής έχει. Προφανώς, αυτό το ποσοστό πληρωμής είναι πάντα χαμηλότερο από 100%, αλλά στους κουλοχέρηδες υπάρχει ένα χαμηλότερο όριο συνήθως 90%. Μεταξύ αυτού του 90% “και μερικών” έως λίγο λιγότερο από 100% μετακινούν τα περισσότερα από τα μηχανήματα που μπορείτε να βρείτε σε μπαρ και ιστότοπους.

Στο Διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε χιλιάδες οδηγούς και πληροφορίες σχετικά με τα ποσοστά πληρωμών των διαφορετικών κουλοχέρηδων ή ακόμα και να αναζητήσετε αυτόν τον αριθμό σε ένα συγκεκριμένο κουλοχέρη. Η διαφορά μπορεί να είναι 3%, και μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά να είστε σίγουροι ότι αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα κόλπα για να κερδίσετε σε κουλοχέρηδες μακροπρόθεσμα.

5 Παίξτε κουλοχέρηδες τζάκποτ

κουλοχέρηδες τζάκποτ

Όταν παίζετε έναν κουλοχέρη με προοδευτικό τζάκποτ, έχετε μια μικρή ευκαιρία να γίνετε πλούσιοι. Η πιθανότητα είναι μικρή; Εντάξει, αλλά είναι ευκαιρία να γίνεις πλούσιος! Υπάρχουν τρεις τύποι επιλογών: μεμονωμένα προοδευτικά τζάκποτ, κουλοχέρηδες με τζάκποτ και το ίδιο το σπίτι και συνδεδεμένοι κουλοχέρηδες.

Ειδικά στον τελευταίο τύπο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε τεράστια τζάκποτ, επειδή τα έπαθλα είναι πολύ υψηλά καθώς συνδέονται με κουλοχέρηδες από όλο τον κόσμο. Ένα παράδειγμα αυτού είναι η υποδοχή Justice League.

6 Επωφεληθείτε από τα μπόνους καλωσορίσματος

Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντικό. Δεν θα εξαφανίσει το σημείο 1 από την εξίσωση και μάλιστα θα παραμείνει το ίδιο σημαντικό, αλλά… Ποιος δεν θέλει να αυξηθεί ο προϋπολογισμός του χωρίς να επενδύσει περισσότερα; Για αυτόν τον λόγο, ένα από τα κόλπα για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από τους κουλοχέρηδες είναι να χρησιμοποιήσετε τα μπόνους καλωσορίσματος που προσφέρουν ορισμένοι οίκοι όπως το Sportium.

Μπορεί να φαίνεται εύκολο, αλλά δεν είναι. Υπολογίστε καλά ποια κατάθεση θα σας επιτρέψει να τη μεγιστοποιήσετε για να ξεκινήσετε από μια καλύτερη βάση. Ωστόσο, να θυμάστε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίζετε δωρεάν, επομένως θα πρέπει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις μηχανές με υπευθυνότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *