Κερδίστε χρήματα με το online πόκερ
8, Δεκ 2022
Κερδίστε χρήματα με το online πόκερ!

Αν σας αρέσει να παίζετε πόκερ, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί αν είναι δυνατόν να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο και να ζήσετε από αυτό. Εξάλλου, υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες του πόκερ που τα καταφέρνουν.

Υπάρχουν συχνά αναφορές για ταλαντούχους παίκτες που έγιναν εκατομμυριούχοι μέσα σε λίγους μόνο μήνες. Οι διαδικτυακές αίθουσες πόκερ αποτελούν συχνά το εφαλτήριο για τέτοιες σταδιοδρομίες. Άλλωστε, υπάρχουν προκριματικά τουρνουά που επιτρέπουν την είσοδο σε ένα πραγματικό ζωντανό γεγονός. Μαζί τους, ταλαντούχοι παίκτες κάνουν το άλμα στην επαγγελματική δραστηριότητα και μπορούν όχι μόνο να κερδίσουν χρήματα με το πόκερ στο Διαδίκτυο, αλλά και να οδηγήσουν σε μεγάλα τουρνουά της γνωστής σειράς τουρνουά πόκερ.

Κερδίστε χρήματα με το διαδικτυακό πόκερ – τα πιο σημαντικά γεγονότα συνοπτικά

τα πιο σημαντικά γεγονότα συνοπτικά

Μόνο λίγοι παίκτες μπορούν να ζήσουν από το διαδικτυακό πόκερ

Τα κέρδη πρέπει να φορολογούνται με πόκερ με κύριο εμπόριο

Ο παίκτης πόκερ πρέπει να πληροί ορισμένες προϋποθέσεις για να είναι επιτυχημένος μακροπρόθεσμα

Τα έσοδα από το πόκερ είναι πολύ ακανόνιστα

Είναι δυνατόν να κερδίσετε χρήματα με το πόκερ;

κερδίσετε χρήματα με το πόκερ

Υπάρχουν περισσότεροι από 10.000 παίκτες πόκερ παγκοσμίως που κερδίζουν χρήματα με πόκερ, διαδικτυακά, αλλά και σε πραγματικά τουρνουά. Οι παίκτες προέρχονται από μια μεγάλη ποικιλία χωρών σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ των πραγματικών παικτών τουρνουά και εκείνων που παίζουν μόνο διαδικτυακά παιχνίδια μετρητών. Ενώ οι παίκτες του τουρνουά μερικές φορές συγκεντρώνουν τεράστια ετήσια κέρδη, το εισόδημα για όσους κερδίζουν χρήματα στο διαδίκτυο με το πόκερ 2019, είναι μεταξύ 20.000 και 80.000 ευρώ το χρόνο.

Και οι δύο επιλογές έχουν τα ατομικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Για παράδειγμα, όσοι θέλουν να κερδίσουν χρήματα online με το Party Poker μπορούν να κερδίσουν ένα αξιοπρεπές ωρομίσθιο στα παιχνίδια μετρητών σε σταθερά blinds μέσω του multitabling που προσφέρει αυτή η αίθουσα πόκερ. Αυτό δείχνει μικρή απόκλιση. Οι παίκτες του τουρνουά, από την άλλη πλευρά, πρέπει πάντα να περιμένουν μέχρι να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο τουρνουά για να αρχίσουν να κερδίζουν. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν μεγάλες περίοδοι στο ενδιάμεσο όταν δεν γίνονται τουρνουά και επομένως ο παίκτης δεν έχει εισόδημα.

Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστούν αρκετές εβδομάδες μέχρι να δημιουργηθεί ξανά εισόδημα. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του τουρνουά είναι πιο εύκολο και δεν χρειάζεται να παίζουν πόκερ για χρήματα όλο το χρόνο για να κερδίσουν τα προς το ζην. Γιατί εδώ αρκεί να έχεις επιτυχία σε περίπου 20 διαφορετικά μεγάλα διαδικτυακά τουρνουά για να δημιουργήσεις ένα σταθερό καθαρό εισόδημα.

Συνοπτικά, αυτό σημαίνει ότι ένας παίκτης τουρνουά μπορεί να κερδίσει χρήματα γρηγορότερα, αλλά παίρνει και αρκετά υψηλό ρίσκο. Οι παίκτες που παίζουν μόνο παιχνίδια με μετρητά στο διαδίκτυο, από την άλλη πλευρά, έχουν σταθερό εισόδημα και μικρότερο κίνδυνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *