διαδικτυακό πόκερ
9, Φεβ 2023
Κερδίστε χρήματα με το διαδικτυακό πόκερ: Οι πιο σημαντικές συμβουλές για να κερδίσετε χρήματα με το πόκερ

Για πολλούς καθιερωμένους επαγγελματίες του πόκερ, το διαδικτυακό πόκερ είναι η πύλη στην επιχείρηση εκατομμυρίων δολαρίων που μπορεί να κάνει έναν ταλαντούχο παίκτη εκατομμυριούχο μέσα σε λίγους μήνες. Οι ιστότοποι πόκερ στο διαδίκτυο συχνά χρησιμεύουν ως εφαλτήριο για τους νεαρούς παίκτες για να δημιουργήσουν ένα bankroll με το οποίο μπορούν τελικά να συμμετάσχουν σε υψηλά αμειβόμενα διαδικτυακά τουρνουά ή ζωντανές εκδηλώσεις και να κάνουν την ανακάλυψη τους εκεί. Άλλοι αρκούνται στο να εξασφαλίσουν ένα αξιοσημείωτο δευτερεύον εισόδημα κάθε μήνα παίζοντας πόκερ στο Διαδίκτυο. Αλλά πώς ακριβώς μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με το διαδικτυακό πόκερ; Σε ποιο σημείο αξίζει τον κόπο να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας και να μετατρέψετε το πόκερ σε καριέρα; Εδώ θα λάβετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πώς να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο με το πόκερ.

Πόσα κερδίζει ένας επαγγελματίας του πόκερ;

Εάν ο στόχος σας είναι να γίνετε ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες πόκερ στον κόσμο, θα θέλετε να μάθετε πόσα βγάζει ένας επαγγελματίας πόκερ. Εδώ μπορείτε να εισαγάγετε τον τρέχοντα μισθό σας και να μάθετε πόσο καιρό θα πρέπει να εργαστείτε στη δουλειά σας για να κερδίσετε τόσα όσα οι καλύτεροι επαγγελματίες του πόκερ.

Σημειώστε ότι αυτά είναι μόνο τα κέρδη των επαγγελματιών από ζωντανά τουρνουά πόκερ και δεν λαμβάνονται υπόψη τα κέρδη και οι ήττες του διαδικτυακού πόκερ.

Πόσα κερδίζει ένας επαγγελματίας παίκτης διαδικτυακού πόκερ;

Ενώ υπάρχουν μόνο λίγοι παίκτες που μπαίνουν στο προσκήνιο της σκηνής του live πόκερ, ο αριθμός των παικτών παγκοσμίως που θα μπορέσουν να ζήσουν από τα κέρδη τους στο διαδικτυακό πόκερ το 2022 υπολογίζεται ότι είναι πολύ πάνω από 10.000. Φυσικά, αυτοί οι παίκτες δεν παίζουν όλοι πόκερ στα ίδια επίπεδα πονταρίσματος και πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ παικτών μετρητών και τουρνουά. Βασικά, ωστόσο, όλοι οι επαγγελματίες του διαδικτυακού πόκερ κυμαίνονται μεταξύ 20.000 και 80.000 ευρώ σε ετήσια κέρδη, με μερικές ακραίες τιμές στην κορυφή, ειδικά μεταξύ των παικτών του τουρνουά.

Πρέπει να παίζετε παιχνίδια μετρητών ή τουρνουά;

παιχνίδια μετρητών ή τουρνουά

Τόσο οι παίκτες παιχνιδιών μετρητών όσο και οι επαγγελματίες παίκτες διαδικτυακού πόκερ που επικεντρώνονται στα τουρνουά απολαμβάνουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Για παράδειγμα, ένας καλός παίκτης παιχνιδιών μετρητών μπορεί να κερδίσει ένα υπολογίσιμο ωρομίσθιο με μικρή απόκλιση κάνοντας πολλαπλά τραπέζια σε σταθερά blinds. Οι παίκτες του τουρνουά, από την άλλη πλευρά, συχνά πρέπει να ξεπεράσουν μεγαλύτερες περιόδους αδύναμης περιόδου και συχνά συμβαίνει να μην έχουν κανένα σημαντικό εισόδημα σε διάστημα εβδομάδων. Από την άλλη πλευρά, ένας επαγγελματίας πόκερ τουρνουά δεν χρειάζεται απαραίτητα να παίζει σταθερά καλά καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους και να εργάζεται σταθερά 50 ώρες ή περισσότερες κάθε εβδομάδα. Συχνά, η εξαργύρωση 20-25 μεγάλων διαδικτυακών τουρνουά ετησίως αρκεί για να δημιουργήσει ένα σταθερό καθαρό εισόδημα 25.000 € ή περισσότερο.

Ως παίκτης τουρνουά, έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα γρήγορα και να ανεβείτε στη σκάλα με το διαδικτυακό πόκερ. Σε αντάλλαγμα, οι παίκτες παιχνιδιών μετρητών έχουν μικρότερο κίνδυνο και μπορούν να υπολογίζουν σε ένα σταθερό εισόδημα με μικρές μόνο διακυμάνσεις.

Ο τρόπος για να γίνεις επαγγελματίας διαδικτυακού πόκερ: Οι 7 πιο σημαντικές συμβουλές

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι το όνειρο να κερδίσετε χρήματα με το διαδικτυακό πόκερ μπορεί γρήγορα να εξαφανιστεί στον αέρα. Μόνο αφού είστε επιτυχημένος παίκτης χόμπι για αρκετούς μήνες ή και χρόνια και έχετε καταφέρει να αποκτήσετε εμπειρία, αξίζει να βάλετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι και να κάνετε το βήμα για να γίνετε επαγγελματίας διαδικτυακού πόκερ. Σχεδόν όλοι οι παίκτες που μπορούν να ζουν από τα κέρδη τους στο πόκερ είναι πρώην παίκτες χόμπι που είχαν ήδη κερδίσει ένα αξιοπρεπές bankroll και, επομένως, μπορούσαν να τολμήσουν την προσπάθεια για καριέρα πόκερ σχετικά με ασφάλεια. Σας συμβουλεύουμε να αναλάβετε το ρίσκο μόνο εάν είστε οικονομικά ασφαλείς και έχετε ένα bankroll που σας επιτρέπει να ανταπεξέλθετε στις οπισθοδρομήσεις και να περάσετε μια εβδομάδα αδύναμη περίοδο χωρίς προβλήματα.

Παρακάτω παραθέτουμε τις πιο σημαντικές συμβουλές από πραγματικούς επαγγελματίες παίκτες και ειδικούς που πρέπει οπωσδήποτε να λάβετε υπόψη πριν τολμήσετε να κάνετε το βήμα για να γίνετε επαγγελματίας του πόκερ.

Πόκερ Συμβουλή 1 – Μην εγκαταλείπετε μια καλή δουλειά για να γίνετε επαγγελματίας πόκερ

Παρόλο που η ζωή ενός επαγγελματία διαδικτυακού πόκερ ακούγεται σαν μια ζωή γεμάτη διασκέδαση και χωρίς πλήξη στην αρχή, υπάρχει και μια άλλη όψη του νομίσματος. Ακόμη και ως επαγγελματίας παίκτης πόκερ, δεν απολαμβάνεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο από ό,τι σε μια κανονική δουλειά, μάλλον το αντίθετο, και χρειάζεται πολλή αυτοπειθαρχία για να οργανωθείς και να παραμείνεις στην μπάλα ακόμα και όταν δεν σου αρέσει το. Εάν έχετε μια καλή δουλειά που σας δυσκολεύει κατά καιρούς, αλλά μπορείτε ακόμα να ζήσετε καλά από αυτήν, σας συμβουλεύουμε γενικά να μην την εγκαταλείψετε με στόχο να γίνετε επαγγελματίας του πόκερ.

Πόκερ Συμβουλή 2 – Αποκτήστε αρκετή εμπειρία

Μόνο αν έχετε αρκετή εμπειρία σε διαδικτυακές αίθουσες πόκερ, η καριέρα σας στο πόκερ βρίσκεται κάτω από ένα καλό αστέρι. Θα έπρεπε να έχετε παίξει τουλάχιστον 200.000 χέρια και να βγάλετε ένα αξιοπρεπές κέρδος προτού σκεφτείτε να γίνετε επαγγελματίας του πόκερ. Μόνο μερικές επιτυχημένες εβδομάδες ή μήνες δεν σημαίνει ότι είστε ένας εξαιρετικά ταλαντούχος παίκτης που μπορεί να χειριστεί τη ζωή ως επαγγελματίας άσος πόκερ με ευκολία. Μόνο όταν έχετε κάνει αρκετά κέρδη σε μια περίοδο τουλάχιστον 10 έως 12 μηνών καθημερινού παιχνιδιού για να συνεχίσετε, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε το πόκερ επάγγελμά σας.

Πόκερ Συμβουλή 3 – Δημιουργήστε αποθέματα για downswings

Δημιουργήστε αποθέματα

Ακόμη και οι καλύτεροι παίκτες υποφέρουν από πτώσεις που μπορεί να διαρκέσουν εβδομάδες ή και μήνες. Ρωτήστε τον εαυτό σας την ερώτηση: Μπορώ να γεφυρώσω αρκετούς μήνες χωρίς εισόδημα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης; Μόνο αν μπορείτε να απαντήσετε ναι σε αυτήν την ερώτηση, είστε έτοιμοι για μια καριέρα στο διαδίκτυο πόκερ.

Πόκερ Συμβουλή 4 – Υπολογίστε εάν μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τα έξοδα διαβίωσής σας

Πριν ξεκινήσετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, θα πρέπει να υπολογίσετε ακριβώς πόσο υψηλά είναι τα έξοδα διαβίωσής σας. Προσθέστε φαγητό, ασφάλιση, ενοίκιο, κοινόχρηστα και όποια άλλα έξοδα έχετε κάθε μήνα και προσθέστε άλλα 15 έως 20% σε αυτό το ποσό για να υπολογίσετε πόσα χρήματα πρέπει να βγάλετε από το διαδικτυακό πόκερ για να ζήσετε καλά. Εάν έχετε ήδη δραστηριοποιηθεί ως κανονικός παίκτης χόμπι, μπορείτε να υπολογίσετε κατά προσέγγιση εάν η καριέρα σας στο πόκερ έχει μέλλον ή όχι.

Συμβουλή 5 για πόκερ – Αντιστοιχίστε τα στοιχήματά σας με το bankroll σας

Η διαχείριση του bankroll είναι η πιο σημαντική πτυχή της διαχείρισης των οικονομικών σας και της δημιουργίας χρημάτων παίζοντας διαδικτυακό πόκερ. Σημασία δεν έχει απαραίτητα το μέγεθος του bankroll σας, αλλά το ότι επιλέγετε τα πονταρίσματά σας ώστε να ταιριάζουν με το bankroll σας. Ως παίκτης παιχνιδιών μετρητών, ένα buy-in σε τραπέζι δεν πρέπει γενικά να υπερβαίνει το 1% του συνολικού προϋπολογισμού σας. Μόνο αφού έχετε αυξήσει το bankroll σας μετά από αρκετές επιτυχημένες εβδομάδες, μπορείτε να τολμήσετε σε τραπέζια με υψηλότερα blinds. Έτσι, για παράδειγμα, αν κάνετε αγορές με 10 ευρώ σε τραπέζια 0,05/0,10, το bankroll σας θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1.000 ευρώ.

Πόκερ Συμβουλή 6 – Ο παράγοντας rakeback: Επιλέξτε μια γενναιόδωρη αίθουσα πόκερ

Οι αίθουσες πόκερ χρηματοδοτούνται μέσω γκανιότα, που συνήθως μπορεί να ανέρχεται στο 5% ανά ποτ ή έως και στο 10% του buy-in ενός τουρνουά. Οι παίκτες που παίζουν πολλά χέρια λαμβάνουν προσφορές rakeback από τις αίθουσες πόκερ, οι οποίες μπορεί να είναι έως και 30% της γκανιότας που καταβάλλεται. Έτσι, μια φορά το μήνα θα λαμβάνετε επιστροφή χρημάτων για ένα μέρος της γκανιότας που πληρώσατε στον ιστότοπο πόκερ. Επιλέξτε έναν ιστότοπο που σας προσφέρει ένα καλό πρόγραμμα rakeback. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό στις διαδικτυακές μας κριτικές πόκερ. Επιπλέον, μπορείτε να εξασφαλίσετε επιπλέον χρήματα για το bankroll σας στις καλύτερες αίθουσες πόκερ μέσω γενναιόδωρων VIP προσφορών.

Συμβουλή 7 για πόκερ – Αντιμετωπίστε το πόκερ σας σαν επιχείρηση

Ως επαγγελματίας παίκτης πόκερ, δεν είστε απλώς κάποιος που παίζει ένα παιχνίδι τράπουλας για χρήματα για να ζήσει. Συνειδητοποιήστε ότι διευθύνετε μια μικρή επιχείρηση ενός ατόμου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να οργανώσετε τις δικές σας ώρες εργασίας, να προγραμματίσετε προσεκτικά τον ελεύθερο χρόνο και τις διακοπές σας και να έχετε αρκετή αυτοπειθαρχία για να κάνετε τη μικρή σας επιχείρηση επιτυχία. Δεν αρκεί να πάρεις ένα τυχερό διάλειμμα και μετά να χτυπήσεις το τσουβάλι. Μόνο εάν βελτιώνεστε συνεχώς, παραμένετε πειθαρχημένοι και αποφέρετε κέρδη μακροπρόθεσμα, η επιχείρησή σας και επομένως το έργο σας ως επαγγελματίας του πόκερ έχει μέλλον. Ένας καλός οδηγός για αυτό είναι το βιβλίο “Treat Your Poker Like a Business” του Dusty Schmidt.

Συμπέρασμα: Επαγγελματίας παίκτης πόκερ

Έτσι, για να συνοψίσουμε, θα πρέπει να γνωρίζετε, πάνω απ’ όλα, ότι το να είσαι επαγγελματίας παίκτης πόκερ απαιτεί να ξεπεράσεις σημαντικά περισσότερα εμπόδια από ό,τι φαίνεται αρχικά. Επίσης, πρέπει να απαλλαγείτε από την ιδέα ότι η εργασία ως επαγγελματίας σημαίνει διασκέδαση, παιχνίδια και ενθουσιασμό κάθε μέρα. Μόνο αν είστε σοβαροί με τη δουλειά σας, θεωρείτε το πόκερ ως την πραγματική σας δουλειά και έχετε κάνει τις απαραίτητες προκαταρκτικές εργασίες, θα έχετε επιτυχία με αυτό το έργο. Ανεξάρτητα από το τι αποφασίσετε στο τέλος, σας ευχόμαστε καλή τύχη και επιτυχία στο να κερδίσετε χρήματα με το διαδικτυακό πόκερ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *